Gratis fruit of werkfruit offerte op maat
Fruit offerte aanvragen

fruit op het werk

Hoe werkt fruit op het werk?

Iedere dag vers fruit op het werk zonder dat je er als werkgever omkijken naar hebt? Vitamine & Zo regelt het voor je. Met onze gezonde bezorgservice ontzorgen we meer dan 1500 bedrijven in Nederland en maken we medewerkers blij met de lekkerste, gezonde snacks.

 

arrow-5
Fruitkist voor op het werk met vers werkfruit

Optimale vrijheid

Je zit bij ons nooit ergens aan vast. Er is slechts een opzegtermijn van twee weken. Waarom? Wij geloven in onze kwaliteit en vinden dat je als klant vrij moet zijn om te gaan en staan waar je wilt. Aan ons de taak om steeds onze klanten niet alleen tevreden te houden, maar om hun verwachtingen te overtreffen!

een werkfruitbox bestellen
gaat als volgt

Contact opnemen

punt1Nadat we met elkaar in contact zijn gekomen, inventariseren wij je wensen en doelstellingen tijdens een persoonlijk gesprek. We komen graag bij je op bezoek, maar indien je het wenst kan het ook telefonisch.

arrow-5
banaan
arrow-6

Voorstel op maat

punt2Op basis van de omvang en kenmerken van de organisatie maken we een voorstel op maat. Er is hierbij ook een prominente rol voor communicatie weggelegd. Op welke manier gaan we de aanwezigheid van vers fruit op de werkplek continu onder de aandacht brengen? Ook geven we een advies voor fruitsoorten en geven we toelichting over de producten en hun afkomst.

Presentatie op de werkvloer

punt3Na akkoord bekijken we gezamenlijk waar we het fruit het beste kunnen plaatsen en of je gebruik wilt maken van onze Fruitboxen of liever gaat voor een presentatie in RVS-schalen. De start van vers fruit op het werk extra boosten? Een spetterende kick-off actie behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

arrow-7
arrow-8
sinaasappel

Gratis levering

punt4Het leveren van vers fruit gaat beginnen. Onze eigen medewerkers verzorgen de gratis bezorging van de Fruitboxen. Ze presenteren het fruit volgens afspraak en controleren ook de consumptie van de afgelopen week.

 

Genieten!

punt5Wie kan het verse fruit dat zojuist is bezorgd weerstaan? Wachten is niet nodig, het genieten kan direct beginnen. Dat geldt ook voor de werkgever, die nergens omkijken naar heeft, maar wel ziet dat zijn medewerkers goed en gezond bezig zijn. Kortom, iedereen plukt de vruchten van vers fruit, elke dag opnieuw.